Institut Ramon LLull

Thomas Noone Dance protagonitza l'anunci del proper Dubai International Film Festival

Escèniques.  Líban, 29/11/2013

La companyia catalana de dança contemporània Thomas Noone Dance protagonitza l'anunci del proper Dubai International Film Festival. Els sis ballarins de la companyia, juntament amb el seu director i la repetidora, van gravar a la capital del Líban les escenes del que serà el principal espot d'aquesta cita anual amb el cinema, que tindrà lloc del 6 al 13 de desembre a l’Emirat.




La productora encarregada de l'anunci, The talkies, buscava una companyia d'alta qualitat i amb múltiples recursos corporals i nivell artístic per dur a terme aquest enregistrament, dirigit per Chadi Younes, director i creatiu de nombrosos videoclips, anuncis i obra pròpia al Líban i altres països de la zona. El compositor Roby Meola és l'encarregat de la música.

El clip és un homenatge al món del cinema i les emocions que és capaç de produir en l'espectador. El treball previ es va desenvolupar a Barcelona, on Thomas Noone va creant per a la companyia diferents frases coreogràfiques que desenvolupaven el guió previ ideat per Younes. Després, l'acoblament de les parts i la gravació definitiva es va fer als estudis de The talkies al Líban.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"