Institut Ramon LLull

'Nix tu, Simona', premiada al festival de Bagdad

Escèniques.  Bagdad, 07/11/2013

El monòleg Nix tu, Simona, ha estat premiat per segon any consecutiu en un festival de l'Iraq. La seva protagonista, Aina Calpe, ha guanyat el premi a la millor actriu al Festival internacional de teatre de Bagdad amb aquest monòleg, que es va representar en català i sense subtítols davant el públic iraquià. L'any passat va ser el Festival internacional de teatre d'Arbela el que va reconèixer el talent de l'actriu catalana.




Nix tu, Simona és un espectacle d’Albert Pijuan que ja s’havia pogut veure a la sala Beckett i a l'Àtrium. Calpe hi interpreta una nena amb limitacions mentals per explicar les últimes vicissituds de la seva vida. El llenguatge d’aquest monòleg assoleix unes cotes d’expressivitat altíssimes que permeten centrar la posada en escena, de plantejaments minimalistes, en la interpretació.

És el segon reconeixement que rep l’actriu Aina Calpe a l’Iraq pel paper d’una nena amb limitacions mentals

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"