Institut Ramon LLull

Xavier Benguerel i Charles Baudelaire seran homenatjats a Perpinyà

Escèniques.  Perpinyà, 20/11/2013

El Théâtre de l’Archipel de Perpinyà acollirà l’estrena de Les flors del mal, tres poemes de Charles Baudelaire traduits a la llengua catalana per Xavier Benguerel Llobet (1905-1990). L’obra, per a soprano, baríton, cor de nens i orquestra, és l'ultima creació del compositor Xavier Benguerel Godó, en homenatge al seu pare, l'escriptor Xavier Benguerel i Llobet.




L'obra serà interpretada per l’Orchestre Perpignan-Méditerranée, dirigida per Daniel Tosi, el Choeur d’enfants du Conservatoire de Perpignan, la soprano Tina Gorina, i el baríton Patrice Berger.

Les flors del mal, en francès Les fleurs du mal, és una recopilació de poemes del poeta francès Charles Baudelaire. Considerada una de les obres mes importants de la poesia moderna, marca el començament del simbolisme, unmoviment literaris del segle XIX.

 

Més informació:

THÉÂTRE DE L’ARCHIPEL - Perpinyà
Dimecres 20 de novembre 2013 a les 20.30 h

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"