Institut Ramon LLull

El Quartet Casals inicia la seva gira pels Estats Units

Música.  Estats Units, 21/10/2013

Florida ha estat la primera parada de la gira que oferirà la formació catalana Quartet Casals als Estats Units, en col·laboració amb el prestigiós guitarrista Manuel Barrueco.




Els membres del Quartet Casals -Vera Martínez, Abel Tomàs, Jonathan Brown i Arnau Tomàs- juntament amb el guitarrista Manuel Barrueco, van oferir ahir un concert a la Universitat de Florida. 

Es tracta de la primera actuació de les nou que oferiran entre els mesos d’octubre i novembre als Estats Units.A més de Florida, el quartet de corda té cita a Memphis, Washington DC, Cleveland i Chicago, entre altres ciutats de la costa Est i mig Oest, amb una programació que inclou obres de Toldrà, Turina, Debussy, Boccherini i una estrena mundial de Roberto Sierra.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"