Institut Ramon LLull

Obert el termini de presentació de projectes per “Autopistes: Circus dissemination”

Escèniques.  Barcelona, 01/10/2013

Aquesta primera convocatòria té com a objectiu seleccionar espectacles del nord d’Europa, Calalunya i Midi-Pyrénées, per a la primera gira d'“Autopistes: Circus dissemination” entre els mesos d’abril i octubre de 2014. 




Les companyies de circ que ho desitgin poden presentar les seves propostes online fins al 18 d’octubre.

“Autopistes: Circus dissemination” es un projecte de cooperació finançat pel programa Cultura de la Unió Europea que es desenvoluparà durant els anys 2014 i el 2015. L'objectiu principal és establir i consolidar xarxes de circulació d’espectacles de circ a Europa i Amèrica del Nord, potenciant el treball de col·laboració i cooperació entre els programadors a través del desenvolupament de les següents línies de treball:

  • Desplaçar/mobilitzar  programadors entre els dos continents per a apropar-los al mon i a l’estètica del circ.
  • Crear afinitats i lligams entre aquests programadors arrel d’aquests viatges entre els dos continents.
  • Definir les condicions favorables per al a circulació dels espectacles en els tallers de reflexió i d’intercanvis d’experiència que s’organitzen al voltant de cada trobada
  • Permetre als artistes trobar noves condicions de difusió per estructurar xarxes a Europa i Canadà
  • Disseminar l’experiència mitjançant intercanvis entre els participants dels actors mundials del circ, l’economia i la societat civil.

L’Institut Ramon Llull n’és un dels socis juntament amb La Grainerie (França) coordinador del projecte, Subtopia (Suècia) i La Tohu (Québec).

Formulari online

Termini de presentació online: de l’1 al 18 d’octubre

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"