Institut Ramon LLull

Gira asiàtica de Jordi Savall amb concerts al Japó i Corea del Sud

Música.  Barcelona, 09/09/2013

Jordi Savall realitzarà aquest mes de setembre una petita gira asiàtica amb 4 concerts al Japó i un a Corea del Sud en els quals presentarà Les Voix Humaines, un programa que inclou obres d’Abel, Bach, Marais i Sainte –Colombe.




L’11 de setembre, Savall actuarà al Sapporo Concert Hall de Sapporo (Japó). Els dies 12 i 13 oferirà dos recitals a Tòquio, el primer a l’Oumi Gakudo-Opera City i el segon a l’Oji Hall.

Seguidament viatjarà a Daegu (Corea del Sud) on el 14 de setembre actuarà a Suseong Artpia. Finalment, tornarà al país nipó per tancar la gira el dia 16 al Hyogo Performing Arts Center (Hyogo).

Després d’aquesta petita gira asiàtica, Savall té previstos diversos concerts a Romania, Hongria, Polònia i Suïssa. Durant el mes d’octubre oferirà recitals també a Alemanya, França, Itàlia, Àustria i els Estats Units, on destaca l’actuació el 3 de novembre al Lincoln Centre de Nova York.

Hi presentarà Les Voix Humaines

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"