Institut Ramon LLull

Los Galindos, Escarlata Circus i Roger Bernat al Mintfest Festival

Escèniques.  Kendal, 30/08/2013

Mintfest, el festival internacional de les arts al carrer de Kendal, torna el 30 d'agost fins l’1 setembre amb una programació d'artistes de tot el món, incloent-hi les formacions catalanes Los Galindos, Escarlata Circus i Roger Bernat.




Roger Bernat - Domini Públic

Roger Bernat, conegut arreu d’Europa per anar més enllà dels límits del teatre, presenta Domini Públic, una investigació teatral al voltant de la figura del públic. Aquest espectacle prescindeix dels actors i deixa el públic com a únic participant, que rep instruccions a través d’un audiòfon personal.

 

Escarlata Circus - Devoris Causa

Escarlata Circus arriba a Gran Bretanya amb un espectacle de petit format i intimista, que presenta situacions que aparentment són quotidianes però que, passades pel seu sedàs, porten al públic a territoris sorprenents i desconeguts. En aquesta simpàtica comèdia els actors manipulen hàbilment tot tipus de verdures per cuinar per al públic.

 

Los Galindos - Maiurta

L’experiència personal i artística del pallasso, malabarista, trapezista i acròbata excèntric, i l’herència familiar de forner, és la matèria escènica d’aquest espectacle. Acompanyat de música en directe, dins d'una carpa de circ íntim, un pallasso explica la història de la seva vida i duu a terme grans gestes.

 

 

Més informació sobre el festival AQUÍ

Mintfest amb el suport de l'Institut Ramon Llull

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"