Institut Ramon LLull

Presentació del projecte que representarà Catalunya a la Biennal d'Arquitectura de Venècia l'any vinent

Arquit. i disseny.  Barcelona, 16/07/2013

Aquest dimecres al migdia, en una roda de premsa al COAC, s' anunciarà el projecte que representarà a Catalunya en la propera edició de la Biennal d'Aquitectura de Venècia i que s'inaugurarà el 7 de juny de l'any que ve. El projecte ha estat seleccionat per un jurat nomenat per l'Institut Ramon Llull, que s'ha reunit aquest dilluns per escollir la proposta guanyadors d'entre els tres projectes finalistes.




La presentació del projecte guanyador es farà dimecres al migdia al COAC en roda de premsa. Hi participaran, juntament amb el comissari guanyador del projecte, el conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Ferran Mascarell; el director de l'Institut Ramon Llull, Vicenç Villatoro, i el director adjunt, Àlex Susanna; el director de Promoció de Sectors Culturals de l'Institut de Cultura de Barcelona, Llucià Homs; el president del jurat, Lluís Domènech i Girbau; i el degà del COAC, Lluís-Xavier Comerón.

Aquesta serà la segona vegada que l'IRL impulsa la presència de Catalunya a la Biennal d'Arquitectura, després d'haver-hi presentat amb un gran èxit de públic i crítica el projecte Vogadors, comissariat per Jordi Badia i Félix Arranz el 2012 i integrat per nou obres de joves arquitectes catalans i balears. El projecte Vogadors es pot veure actualment al centre d'Art Fabra i Coats.

x03z14

L'anunci del nom del guanyador del concurs per la comissaria de la Biennal de Venècia d'Arquitectura es farà públic el 17 de juliol en roda de premsa al COAC a les 12:15h.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"