Institut Ramon LLull

El jurat per a la participació de Catalunya a la 14a Biennal d'Arquitectura de Venècia escull tres finalistes

Arquit. i disseny.  Barcelona, 21/06/2013

El jurat nomenat per l'Institut Ramon Llull (IRL) per escollir el comissari que haurà d'elaborar la proposta de participació de Catalunya a la 14a edició de la Biennal d'Arquitectura de Venècia, s'ha reunit aquest dijous per escollir els tres finalistes que passaran a la fase final. Els seleccionats hauran de desenvolupar el projecte presentat inicialment i el jurat anunciarà el guanyador el proper 16 de juliol.




El jurat està presidit per Lluís Domènech i Girbau, Doctor arquitecte, President d'"Arquitectes per l'Arquitectura" i autor de diversos llibres sobre Modernisme. La resta de membres de jurats, com a vocals, són Lluís-Xavier Comeron, degà del COAC; Fernando Marzà, vocal de Cultura del COAC; Fèlix Arranz i Jordi Badia, comissaris del pavelló català de la Biennal d'Arquitectura de 2012; Carme Pinós, arquitecta; Olga Felip, arquitecta; i Àlex Susanna, director adjunt de l'IRL. 

Aquesta serà la segona vegada que l'IRL impulsa la presència de Catalunya a la Biennal d'Arquitectura, després d'haver-hi presentat el projecte Vogadors comissariat per Jordi Badia i Félix Arranz el 2012 i integrat per nou obres de joves arquitectes catalans i balears, que s'inaugurarà dijous vinent al Centre d'Art Fabra i Coats de Barcelona. Paral·lelament, aquest dijous s'ha inaugurat una adaptació al Centre Méridional de l'Architecture et de la Ville a Toulouse.

 

x03z14

La setmana vinent es podrà veure Vogadors al Centre d'Art Fabra i Coats

 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"