Institut Ramon LLull

Conferències sobre Salvador Espriu al Centre d’Estudis Catalans de París

Literatura.  París, 10/06/2013

El 10 de juny se celebren dues conferències al Centre d’Estudis Catalans de París, que s’emmarquen dins la commemoració de l’Any Espriu i que compten amb la col·laboració de l’Institut Ramon Llull.




Víctor Martínez Gil, professor titular de Literatura Catalana a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), oferirà la conferència “Salvador Espriu, editor”. Per altra banda, Gabrielle Gavagnin, professora de la Universitat de Barcelona (UB) i corresponsable, juntament amb Martínez Gil, del pròleg i l’edició d’un volum especial de prosa narrativa d’Espriu, pronunciarà la conferència “Entorn de la transmissió de les obres d’Espriu”.

Els dos actes se celebren en el marc del Séminaire d'études Catalanes (SEC) dirigit per la Dra Mònica Güell, en el marc del CRIMIC (EA 2561) dirigit per la Dra. Nancy Berthier i que té lloc al Centre d’Estudis Catalans de Paris, a la Universitat de la Sorbonne, en motiu del centenari del naixement de l’escriptor.

En motiu de l’Any Espriu i amb la col·laboració de l’IRL

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"