Institut Ramon LLull

La universitat de Santiago de Compostel·la organitza el tercer cicle de cinema català

Cinema.  Santiago, 30/05/2013

Després de l’èxit de les dues edicions anteriors, la Facultat de Filologia la Universitat de Santiago de Compostel·la (USC), que ja fa més de quaranta anys que ofereix la possibilitat d’estudiar la llengua i la cultura catalanes, organitza el cicle de cinema Intermedialidades: Teatro no cinema catalán, que se celebra els dies 30 i 31 de maig.




La temàtica d’enguany és com es reflecteix el fenomen teatral a les produccions cinematogràfiques catalanes. Per això, a banda d’una taula rodona, es projectaran quatre documentals catalans relacionats amb el teatre. El primer dia es podrà veure El dibuixant (2005) de Marcel·lí Antúnez i Màscares (2009) d’Elisabet Cabeza i Esteve Riambau. El segon dia es projectaran dos documentals de Joaquim Jordà: Numax presenta (1979) i Veinte años no es nada (2005). 

L’objectiu d’aquest cicle és establir dins del calendari cultural de Santiago de Compostel·la una activitat de cinema català adreçada a tota la comunitat universitària i, per extensió, a la ciutat de Santiago. És una manera de fer conèixer l’Àrea de Català de la USC més enllà de la vessant filològica i fora de l’àmbit estrictament acadèmic, així com fomentar l’interès per la llengua i cultura catalanes a la universitat de Santiago, a Compostel·la i a Galícia.

Es projectaran quatre documentals que reflecteixen el fenomen teatral a Catalunya

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"