Institut Ramon LLull

S'inaugura la sisena edició del festival Different! de París, que enguany presenta tres films catalans

Cinema.  París, 14/06/2013

L'Institut Ramon Llull col·labora novament amb el festival de cinema "Différent! L'autre cinéma espagnol", de París. Aquest festival dedica una visibilitat ben destacada a les produccions catalanes recents i selecciona sovint les produccions considerades innovadores o experimentals que tenen més dificultats per arribar al públic. Enguany s'hi ha programat tres pel·lícules catalanes que seran presentades pels seus directors.




Es tracta d'Una pistola en cada mano, de Cesc Gay; Barcelona, de Mireia Ros i basada en l'obra de Javier Baladia; i Carta a Eva, d'Agustí Villaronga.

El festival se celebra entre el 14 i el 21 de juny a diferents sales de París: Cinéma Chaplin-Saint Lambert, Cinéma Nouveau Latina, Cinéma Majestic Passy, Cinéma Reflet Medicis i a l'Instituto Cervantes.

S'hi projectaran Una pistola en cada mano, Carta a Eva i Barcelona

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"