Institut Ramon LLull

Isona Passola participa a una jornada sobre cinema i nació a la Universitat París III Sorbonne Nouvelle

Llengua.  París, 12/04/2013

La cineasta Isona Passola participarà el proper 12 d'abril en una jornada sobre Cinema i nació a la Universitat París III. Amb ella compartiran jornada l'escriptora i cineasta gallega Margarita Ledo Andión i el basc Josu Martínez.




La jornada, titulada Documentaire et nation, s'estructurarà en dues parts. Al matí, cadascun dels tres cineastes presentarà, individualment, la seva carrera i una selecció de la seva filmografia, il·lustrant-la amb fragments de les seves pel·lícules.

Posteriorment, a la tarda, tindran lloc dues taules rodones. La primera, sobre el cinema i la nació i l'altra sobre el rol de la televisió i la producció. Moderaran aquestes converses Sergi Ramos Alquezar (PRAG i doctorant sobre cinema fantàstic, Université Sorbonne Nouvelle - Paris 3), Marie-Soledad Rodriguez (maître de conférences, Université Sorbonne Nouvelle - Paris 3) i  Jean-Stéphane Duran Froix, maître de conférences, Université de Bourgogne).

Amb Margarita Ledo Andión i Josu Martínez

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"