Institut Ramon LLull

Obertes les inscripcions per a les estades lingüístiques en territoris de parla catalana

Llengua.  Barcelona, 02/04/2013

Ja us podeu inscriure a les estades de formació lingüística i cultural que l'Institut Ramon Llull organitza cada any en col·laboració amb altres institucions amb l'objectiu de millorar la competència lingüística i els coneixements culturals dels estudiants de català de l'exterior per mitjà de cursos, conferències, visites i activitats complementàries.

 




XII Campus universitari de la llengua catalana 
El Campus universitari de la llengua catalana, fruit de la col·laboració entre el Govern d'Andorra i l'Institut Ramon Llull, ofereix als estudiants, gràcies als cursos de llengua i a la participació en un ampli ventall d'activitats culturals i de lleure, la possibilitat d'integrar-se en el teixit social i el context natural de Catalunya i Andorra. Aquesta immersió lingüística i cultural a cavall entre la Costa Brava i el Pirineu andorrà permet als participants poder viure plenament en català durant uns dies. 
El nivell dels cursos és A2-B1 (MECR)
Llocs i dates:
Girona (Catalunya): del 21 al 21 de juliol
Ordino (Andorra): del 21 de juliol al 4 d'agost 


Estada lingüística d'estiu a Barcelona
L'Institut Ramon Llull, amb la col·laboració de la Universitat de Barcelona, organitza durant el mes de juliol una estada lingüística adreçada a estudiants de català de les universitats i altres centres docents de l'exterior. Una bona opció per a totes aquelles persones que vulguin aprofitar l'estiu per millorar els seus coneixements de llengua catalana i conèixer la ciutat de Barcelona. L'Estada combina cursos de llengua i cultura catalanes amb un programa d'activitats de lleure i d'intercanvis lingüístics i grups de conversa amb estudiants de la UB, aprofitant de tots el avantatges que ofereix l'estiu a Barcelona. 
El nivell dels cursos és B1-B2 (MECR)
Lloc i data: Barcelona (Catalunya) del 7 al 26 de juliol

Més informació: http://www.llull.cat/catala/aprendre_catala/estades_linguistiques.cfm

Inscripcions obertes fins al 5 de maig

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"