Institut Ramon LLull

Catalan Sounds Pop on Tour al Vive Latino del 14 al 17 de març

Música.  Mèxic DF , 13/03/2013

El Festival Iberoamericano de Cultura Musical Vive Latino arriba enguany a la seva 14ena edició, consolidant-se com un dels festivals de referència en les musiques actuals de tota Iberoamèrica.




El festival, porta d’entrada al mercat americà, es desenvolupa des de la seva primera edició al Foro Sol de Mèxic DF, omplint des de 2007 la capacitat màxima de la plaça, 125.000 assistents durant els 4 dies de festival.

Sis grups catalans formaran part del dispositiu “Catalan Sounds on Tour” a través de l’acord que l’IRL ha formalitzat amb la direcció del festival. Formacions com Dorian i Love of Lesbian actuaran com caps de cartell del festival. És destacable la instal•lació sonora de CaboSanRoque, en un escenari-carpa específic que portarà el seu nom en el qual actuaran molts dels grups internacionals programats. La programació la completen les formacions Seward, Ari Puello i Pegasvs.

En anteriors edicions del festival hi han participat altres artistes catalans com Albert Pla, Carlos Ann, The PinkerTones, Manel o Manos de Topo, aquests dos últims formant part del Catalan Sounds on Tour de l’any passat.

Els grups catalans Love of Lesbian, Cabo SanRoque, Seward, Ari Puello, Dorian i Pegasvs actuaran al Vive Latino, festival de referència del circuit de la música rock d’Amèrica Llatina

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"