Institut Ramon LLull

Barcelona, ciutat literària

Literatura.  Barcelona , 05/02/2013

Set periodistes francesos dels principals mitjans escrits visiten Barcelona per entrevistar autors convidats al Saló del Llibre de París (22-25 març).




En el marc del programa “Barcelone, ville des prodiges”, en què Barcelona és la ciutat convidada al saló del llibre de París set periodistes francesos dels principals mitjans escrits s’han traslladat a Barcelona els dies 29 de gener a 1 de febrer per entrevistar diversos autors del programa de convidats. Aquesta activitat, organitzada per l’Institut Francès de Paris, en col·laboració amb l’Institut Ramon Llull (IRL) té com a objectiu donar visibilitat als autors de cara al saló de París el mes de març i representa el tret de sortida del projecte.

 A banda de les entrevistes mantingudes es va organitzar una passejada per la Barcelona literària de les Rambles de la mà del periodista Sergi Dòria, una introducció a la literatura catalana a càrrec del poeta Carles Torner i una conversa sobre la capitatlitat de Barcelona en el sector editorial pel periodista Sergio Vila-Sanjuan.

 Els periodistes francesos particiapants van ser Nelly Kapriélian  (LES INROCKUPTIBLES),  Jennifer Lesieur (METRO), Delphine Peras  (L’EXPRESS), Bruno Corty (LE FIGARO LITTÉRAIRE), Philippe Delaroche (LIRE), Florence Noiville (LE MONDE DES LIVRES) i Mylène Moulin (LIVRES HEBDO).

 D’altra banda, els autors entrevistats van ser: Berta Marsé, Javier Calvo, Carlos Ruiz Zafón, Sergi Pàmies, Miguel Gallardo, Imma Monsó, Jordi Puntí, Carme Riera, Sebastià Alzamora. Marc Pastor, Eduardo Mendoza (videoconferència), Mercè Ibarz i Miquel de Palol.

Ref: x01z13

Destaquen mitjans de referència com ara LES INROCKUPTIBLES, LE FIGARO LITTÉRAIRE, LIRE, LE MONDE DES LIVRES i LIVRES HEBDO.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"