Institut Ramon LLull

Jornada sobre identitats i literatura a la Universitat Rennes 2

Literatura.  Rennes, 16/11/2012

El proper 16 de novembre se celebrarà a Rennes (França) una jornada amb el títol Narrar les identitars en el si de les societats del segle XI. Es tracta d’un esdeveviment on col·labora l'Institut Ramon Llull i que està organiotzat pel grup de recerca ERIMIT (Equipe de Recherche Interlangues: Mémoires, Identités, Territoires - Centre de Recherche sur la Péninsule Ibérique) de l’Universitat Rennes 2, en col·laboració amb el laboratori IDENTI.CAT de la Universitat Oberta de Catalunya.




La jornada comptarà amb la participació dels escriptors Pius Alibek, Saïd el Kadaoui, Guillem Calaforra, Patricia Gabancho i Josep Anton Fernàndez. El seu objectiu serà explorar el plurilingüisme i les identitats culturals en el si de la societat catalana a partir d’autors que tenen una història individual o familiar d'emigració.

Tindrà lloc a la Universitat Rennes 2. Campus Villejean. Plaça del Recteur Henri le Moal, 1. 35043 Rennes cedex. Sala Jacques Léonard. De les 9,30 h a les 18,30 h.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"