Institut Ramon LLull

Jornada sobre les llengües ibèriques a la CUNY de Nova York

Llengua.  Nova York, 08/11/2012

El Graduate Center de la CUNY de Nova York organitza una jornada amb el títol: “Perspectives nacionals i post-nacional de llengua i ciutadania a la Península Ibèrica”, que tindrà lloc divendres, 9 de novembre, a les 17,00 h.




La jornada compta amb la col•laboració de la Càtedra Mercè Rodoreda d’Estudis Catalans, de la Càtedra d’Estudis Gallecs i de la Càtedra Bernardo Atxaga de Literatura Basca. Tindrà lloc a la CUNY, 365 Cinquena Avinguda, cambra 9204.

Hi intervindran:

- Adela Franze Mundanó (Universitat Complutense de Madrid). Migració i pràctiques lingüístiques: Reconeixement i negociació de la diversitat a les escoles de Madrid.

- Xosé Manoel Núñez Seixas (Ludwig-Maximilians-Universität München). Llengua, societat i nació a la Galícia del segle XXI: Algunes paradoxes d'una relació difícil.

- Joan Pujolar (Universitat Oberta de Catalunya). Entenent la crisi catalana: La fi del capitalisme?

- Jacqueline Urla (Universitat de Massachusetts, Amherst). Del revival de l’idioma a la gestió de l’idioma: canvis tàctics en el discurs activista basc.

Moderat per José del Valle (del Graduate Center, CUNY).

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"