Institut Ramon Llull

Butlletí # 141

22/01/2024

El Llull promou la internacionalització del còmic al Festival International de la Bande Dessinée d’Angoulême

Del 25 al 28 de gener, la ciutat francesa d’Angoulême acull un dels festivals internacionals de còmic més reconeguts. L’Institut Ramon Llull hi participa amb un estand propi i un programa de reunions amb professionals del sector.

+ info >>


Literatura.  25/01/2024

El Llull participa a la Fira Internacional del Llibre del Caire per fomentar les traduccions del català a l’àrab

Del 25 de gener al 6 de febrer, el Centre d'Egipte per a Exposicions i Conferències Internacionals acull aquesta important cita del sector editorial, que enguany té per lema "Creem coneixement, preservem la paraula".

+ info >>


Escèniques.  19/01/2024

Temporada Alta porta el teatre català a Iberoamèrica per 12è any consecutiu

La programació de Temporada Alta a Iberoamèrica, que inclou tres projectes escènics catalans i el Torneig de Dramatúrgia Transatlàntic, amb la participació d'autors de Catalunya i Balears, és possible gràcies a la col·laboració de l’Institut Ramon Llull.

+ info >>


Escèniques.  03/01/2024

“Escena Catalana y Balear en Chile” torna al Festival Teatro a Mil amb la programació de tres companyies

Del 3 al 28 de gener, Xile acull una nova edició del festival internacional d’arts escèniques Teatro a Mil on, a través del programa impulsat per l’Institut Ramon s’han programat vint funcions de tres espectacles de Catalunya i Balears.

+ info >>


29/12/2023

La llengua i la cultura catalanes, més internacionals que mai

El 2023 ha estat un any excepcional pel què fa a la participació de la llengua i la cultura catalanes en escenaris internacionals, fet que queda reflectit en un increment d’activitat en totes les àrees de l’Institut Ramon Llull.

+ info >>


19/01/2024

Natàlia Garriga i Pere Almeda es reuneixen amb la consellera de cultura de Còrsega, Antonia Luciani

En la trobada, s’han tractat diverses propostes de col·laboració per continuar impulsant el diàleg cultural entre Catalunya i Còrsega.

+ info >>


Llengua.  12/01/2024

Convocatòria de comunicacions per participar al III Seminari d'estiu de la NACS, que es farà a Barcelona

La North American Catalan Society (NACS) organitza, per tercera vegada, el Seminari d’Estiu que enguany es farà l’11 de juliol a l’Institut d’Estudis Catalans de Barcelona.

+ info >>


Arts.  12/12/2023

Max de Esteban i Marcelo Expósito participen a la Bienal de Cuenca, comissariada per Ferran Barenblit

Del 8 de desembre de 2023 al 8 de març de 2024, els dos artistes exposen en aquesta mostra internacional de creació contemporània d’Equador, en una coorganització entre la Bienal i l’Institut Ramon Llull.

+ info >>


25/01/2024

Obert el període de sol·licituds per a les subvencions de formacions d’orquestres, cambra i/o corals i per a la mobilitat d’artistes en l’àmbit de la música i les arts escèniques

Fins el 5 de febrer està obert el termini de presentació de sol·licituds de les convocatòries de mobilitat d’orquestres, formacions de cambra i/o corals i de mobilitat d'artistes per a actuacions i/o gires fora de Catalunya en l'àmbit de la música i les arts escèniques, per a actuacions que s’hagin dut a terme entre l’1 de setembre i el 31 de desembre del 2023 sempre que es compleixin els requisits establerts a les bases.

+ info >>


25/01/2024

Obert el període de sol·licituds de les subvencions per a la mobilitat d'artistes per a actuacions i/o gires fora de Catalunya en l'àmbit de la música i les arts escèniques

Fins el 5 de febrer està obert el termini de presentació de sol·licituds de la convocatòria per a la mobilitat d'artistes per a actuacions i/o gires fora de Catalunya en l'àmbit de la música i les arts escèniques, per a actuacions que s’hagin dut a terme entre l’1 de setembre i el 31 de desembre del 2023 sempre que es compleixin els requisits establerts a les bases.

+ info >>


Unsubscripction form

Contact: info@llull.cat


Twitter  Facebook  Instagram  Flickr  RSS  YouTube
INSTITUT RAMON LLULL
info@llull.cat
Avda. Diagonal, 373. 
Palau del Baró de Quadras 
08008 Barcelona
Tel. +34 934 67 80 00