Institut Ramon Llull/ Newsletter # 85

JUNY 2018 / CATALUNYA

Actualitat

 
Arts Visuals.  Venècia,  24/05/2018

El somni de La Vila de RCR Arquitectes arriba a la Biennal d’Arquitectura de Venècia 2018

Aquest dijous s’ha inaugurat a la Biennal d’Arquitectura de Venècia RCR. Somni i natura_Catalonia in Venice, un projecte sobre RCR Arquitectes –Premi Pritzker d’Arquitectura el 2017– cocomissariat per la periodista Pati Núñez, l’arquitecta Estel Ortega i els mateixos RCR Arquitectes. Aquest projecte representarà Catalunya a la Biennal d’Arquitectura de Venècia, dins els Eventi Collaterali, fins el proper 25 de novembre. Aquesta és quarta vegada que l’Institut Ramon Llull promou la presència de Catalunya a una de les cites més importants de l’arquitectura a nivell mundial com és la Biennale di Venezia.

+ info >>


Literatura.  Londres,  28/05/2018

Colm Toíbín presenta la traducció a l’anglès de ‘La mort i la primavera’ a la Tate Modern de Londres

Penguin, el grup editorial més important del món, publica Death in Spring, de Mercè Rodoreda i traducció de Martha Tennent, que es presentarà a la Tate Modern el proper 29 de maig de la mà de l’escriptor irlandès, Colm Toíbín, autor del pròleg  i de Najat El Hachmi i  amb la col·laboració de l’Institut Ramon Llull (IRL).

+ info >>


Literatura.  Regne Unit i Irlanda ,  31/05/2018

Alicia Kopf enceta una gira pel Regne Unit i Irlanda acompanyada dels elogis de la crítica

L’escriptora Alicia Kopf oferirà al Regne Unit i a Irlanda una gira de presentació de la traducció a l’anglès de la seva novel·la ‘Germà de gel’, que la durà, entre el 21 de maig i el 15 d’agost, a ciutats com ara Dublín, Londres o Edimburgh. Publicada enguany per l’editorial And Other Stories amb traducció de Mara Faye Lethem, l’obra ha estat recolzada de manera unànime per la crítica i ha estat protagonista de càlides ressenyes als mitjans de parla anglesa més significatius.

+ info >>


Música.  Londres,  04/06/2018

L’IRL i el prestigiós club de jazz PizzaExpress presenten la primera edició del London Catalan Festival

Enguany, per primera vegada, el prestigiós PizzaExpress Jazz Club de Soho acollirà el London Catalan Festival durant els dies 8,9 i 10 de juny. Coincidint amb el centenari del sufragi femení al Regne Unit, el festival dedica aquesta edició a Women in Jazz que comptarà amb la participació de les artistes catalanes Andrea Motis, Giulia Valle, Eva Fernández i Sara Pi. El London Catalan Festival és una coproducció de l'Institut Ramon Llull i el PizzaExpress Jazz Club en col·laboració amb Saurus Management i s'ha organitzat per donar veu a les noves generacions de dones en la música.

+ info >>


Llengua.  MÓRA D'EBRE,  23/05/2018

Viatge cultural a Litterarum i les Terres de l’Ebre d’un grup de la comunitat universitària d’estudis catalans a l’exterior

L’Institut Ramon Llull organitza en col·laboració amb Litterarum i el Patronat de Turisme de les Terres de l’Ebre una missió cultural per a membres de la comunitat universitària de la xarxa d’estudis catalans a l’exterior de l’IRL entre el 23 i el 27 de maig.

+ info >>


Literatura.  Buenos Aires,  12/05/2018

Barcelona serà la ciutat convidada d’honor a la Feria del Libro 2019 de Buenos Aires

Barcelona serà la ciutat convidada d’honor a la Feria del Libro 2019 de Buenos Aires, una de les trobades literàries més rellevants a nivell mundial. Aquesta tarda (16.00, hora argentina) el Comissionat de Cultura, Joan Subirats, ha rebut de mans de la ciutat d’honor sortint, Montevideo, el testimoni d’aquesta important invitació.

+ info >>HIGHLIGHTS: Learning Catalan // The Institute // Grants // Virtual Office

BASIC DATA PROTECTION OF PERSONAL DATA

  • Identification of the treatment: Subscribers of bulletins.
  • Responsible for the treatment: Institut Ramon Llull.
  • Purpose: Sending information from the Institut Ramon Llull.
  • Legitimation: Consent of the interested person. The interested party may revoke the consent at any time.
  • Recipients: The dice will not be communicated to other people.
  • Rights of interested persons: The rights of access, rectification, suppression, opposition to the processing and request of the limitation can be exercised.
  • More information on the Privacy Policies page.

Subscription form // Unsubscripction form // If you cannot view the page correctly, take a look at the  website. Contact: info@llull.cat


Twitter  Facebook  Spotify  Flickr  RSS  YouTube
The Institut Ramon Llull aims at projecting the Catalan language and their culture in all its forms, materials and means of expression. 
The Institut Ramon Llull is a consortium that comprises the Generalitat (Government of Catalonia), Balearic Islands Government and the Barcelona City Council, and its mission is the promotion of Catalan language and culture abroad.

INSTITUT RAMON LLULL
Contacte
Avda. Diagonal, 373 
Palau del Baró de Quadras 
08008 Barcelona
Tel. +34 934 67 80 00