Barcelona 21, 22, 23, i 24 de juliol de 2008. Descarrega aquí el programa de les Jornades

Com sabeu, l’objectiu principal de les Jornades és servir de punt de trobada entre totes les persones que exerciu la docència de llengua, literatura i cultura catalanes fora del domini lingüístic, contribuir a la vostra formació professional i promoure el debat sobre qüestions relacionades amb la vostra tasca docent, amb la finalitat de millorar la qualitat i la innovació de la docència i consolidar progressivament la presència del català a l'exterior.

Enguany hem preparat des de l’Àrea de Llengua i Universitats conjuntament amb la Xarxa Vives d’Universitats un programa amb una clara orientació pràctica que aposta per la vostra participació directa. En primer lloc, volem que durant les Jornades disposeu d’espais de diàleg i d’intercanvi d’informació i d’experiències, ja sigui per països o zones geogràfiques i en conjunt, amb la intenció que ens pugueu fer arribar suggeriments i propostes de millora. En segon lloc, i seguint la pauta dels darrers anys, volem donar continuïtat, d’una banda, als tallers de formació didàctica i tecnologies aplicades a l’ensenyament de llengües i, de l’altra, a les presentacions de projectes didàctics i de propostes d’activitats culturals. Finalment, i com a novetat d’enguany, construirem un discurs sobre aspectes de la vostra pràctica docent per mitjà del debat en grups de treball.

Com sigui que he estat nomenat recentment nou director de l’Àrea de Llengua i Universitats, us vull esperonar a participar-hi activament, i no cal dir que em complaurà poder-vos saludar personalment en el marc d’aquestes Jornades organitzades a Gandia, com veureu, a partir de les vostres propostes i experiències.

Andreu Bosch i Rodoreda
Director de l’Àrea de Llengua i Universitats

© 2009 Institut Ramon Llull · Contacte
[L'Institut Ramon Llull és un consorci integrat per la Generalitat de Catalunya i el govern de les Illes Balears que té com a finalitat la projecció exterior de la llengua catalana i de la cultura que s’hi expressa en totes les seves modalitats, matèries i mitjans d’expressió. L’IRL forma part de la Fundació Ramon Llull, fundació constituïda pel govern d'Andorra, l'Institut Ramon Llull, el Consell General dels Pirineus Orientals, L’Alguer i la Xarxa de ciutats valencianes, que té la seu a Andorra]