| Contacteu |
Cultura catalana
Cultura catalana
Cultura catalana
Cultura catalana
Cultura catalana
Cultura catalana
Cultura catalana

Diàlegs al Llull

Finestra oberta al debat de les noves idees,
tendències i reptes de la cultura



Logotip Institut Ramon Llull

Escèniques.  Barcelona,  06/05/2014

Carles Santos, Pere Faura i Àngels Margarit conversaran sobre la projecció internacional de les arts escèniques catalanes en els Diàlegs al Llull

El proper Diàleg al Llull, abordarà la projecció de les arts escèniques catalanes al món a través de les experiències de tres artistes de gran prestigi internacional. El pianista i compositor Carles Santos i el coreògraf i ballarí Pere Faura dialogaran amb la directora de la companyia Mudances, Àngels Margarit. La trobada tindrà lloc dimarts vinent, 6 de maig, a les 19h, a la seu de l’Institut Ramon Llull (Avinguda Diagonal, 373).


El següent Diàleg tindrà lloc el 20 de maig i abordarà les traduccions d’autors catalans a l’anglès a partir del testimoni de Peter Bush, traductor de Josep Pla, i Najat El Hachmi. El periodista i crític literari Bernat Puigtobella moderarà la taula.

Els Diàlegs al Llull ofereixen als creadors i agents culturals amb projecció internacional una finestra oberta al debat de les noves idees, tendències i reptes de la cultura catalana. Des de la literatura, el pensament, la llengua, la música, el cinema, el teatre, l’arquitectura, el disseny i les arts visuals. Una cita cultural periòdica oberta a tots els sectors i tots els públics. Concebuts com converses de petit format, està previst que cada 15 dies es trobin a la seu de l’IRL artistes, escriptors, traductors, professors i, en definitiva, els ambaixadors internacionals de la llengua i la cultura catalanes.

Activitat gratuïta. Aforament limitat a un màxim de 50 persones.

 x01z14

 

Dimarts 6 de maig a les 19h a l’Institut Ramon Llull 

Els Diàlegs al Llull ofereixen als creadors i agents culturals amb projecció internacional una finestra oberta al debat de les noves idees, tendències i reptes de la cultura catalana. Des de la literatura, el pensament, la llengua, la música, el cinema, el teatre, l’arquitectura, el disseny i les arts visuals. Una cita cultural periòdica oberta a tots els sectors i tots els públics.