Arquit. i disseny.  Venècia,  28/06/2014

La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, visita la mostra catalana a la Biennal d’Arquitectura

La vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, ha visitat aquest dissabte el pavelló català de la Biennal d'Arquitectura de Venècia. L’han acompanyat el director general de Relacions Exteriors de la Generalitat, Iban Rabasa, i la directora de Relacions Institucionals d'ACCIÓ Itàlia, Núria Tenas. 


La vicepresidenta era a la regió de Veneto amb motiu de la presidència de l’Assemblea General de la Comissió Intermediterrània de la Conferència de les Regions Perifèriques Marítimes d'Europa (CRPM).

x03z14

Logos Institut Ramon Llull Generalitat de Catalunya Ajuntament de Barcelona MACBA Col·legi Arquitectes de Catalunya LAMP Ripoll Artesa de Segre Pallaresos
L’Institut Ramon Llull és un consorci integrat per la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona que té com a finalitat la projecció i difusió exterior de la llengua i la cultura catalanes en totes les seves expressions.
Generalitat de CatalunyaAjuntament de Barcelona
La Fundació Ramon Llull, està constituïda pel Govern d'Andorra, l'Institut Ramon Llull, el Consell General dels Pirineus Orientals, l'Alguer i la Xarxa de ciutats valencianes Ramon Llull, i té la seva seu a Andorra
Fundació Ramon Llull