Arquit. i disseny.  Barcelona,  09/06/2014

Entrevista al director de l'IRL, Àlex Susanna, a Els Matins de TV3

Àlex Susanna ha parlat de la participació catalana a la Biennal d'Arquitectura de Venècia en una entrevista a Els Matins de TV3.


Acabat d'arribar de Venècia, on Catalunya ha tingut una important presència a la Biennal d'Arquitectura. Susanna, creu que "l'arquitectura catalana és un dels principals actius de la nostra cultura", ha explicat que la gent ja va a la Biennal amb ganes de veure què han fet els catalans i que "el pavelló català era un dels 25 indispensables per visitar".

Valoració del director del Llull sobre la inauguració de Grafting Architecture a Els Matins de TV3·.

x03z14

Logos Institut Ramon Llull Generalitat de Catalunya Ajuntament de Barcelona MACBA Col·legi Arquitectes de Catalunya LAMP Ripoll Artesa de Segre Pallaresos
L’Institut Ramon Llull és un consorci integrat per la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona que té com a finalitat la projecció i difusió exterior de la llengua i la cultura catalanes en totes les seves expressions.
Generalitat de CatalunyaAjuntament de Barcelona
La Fundació Ramon Llull, està constituïda pel Govern d'Andorra, l'Institut Ramon Llull, el Consell General dels Pirineus Orientals, l'Alguer i la Xarxa de ciutats valencianes Ramon Llull, i té la seva seu a Andorra
Fundació Ramon Llull