español | english      
Lugares como poemas, logo logo llull
 
   LA MOSTRA CULTURAL
   ACTIVITATS
   PROTAGONISTES
   LLIBRE DE VISITES
Creació catalana a Xile> Protagonistes
PROTAGONISTES
 
PROGRAMA CULTURAL
Mercè Sarrias
Mercè Sarrias .

Mercè Sarrias va néixer l’1 d'agost de 1966 a Barcelona. És llicenciada en Ciències de la Informació, especialitat Periodisme, per la Universitat Autònoma de Barcelona.

La seva darrera peça teatral és En defensa de los mosquitos albinos, acabada el setembre del 2004. A més, ha escrit La mujer y el detective (2000), presentada al Festival de Teatre de Sitges en una lectura dramatitzada i estrenada el desembre del 2001 a la Sala Beckett; Un aire ausente, escrita amb una beca del Centre Dramàtic de la Generalitat, el 1997, de la qual s'han fet lectures dramatitzades al Teatre Romea de Barcelona el 1998 i a l’Echange Theatre de Manchester el 1999; Àfrica 30, premi Ignasi Iglésias i Accèssit del Premi Maria Teresa de León per a autores dramàtiques el 1996, estrenada a la Sala Beckett el 1998 i En el tren estrenada també a aquesta mateixa sala el 1995 i a Mèxic el 1996.

Ha format part de l'equip de guionistes de les sèries de televisió Quico el progre, El Joc de Viure, Laura, Jet Lag i Plats Bruts de TV3. Actualment, treballa a Porca Misèria, també per a aquesta mateixa cadena autonòmica.

És guionista del curt Julia, rodat al setembre del 1996, i forma part del col·lectiu Germanes Miranda, amb el qual ha participat en els llibres Zel, Por i Família per a Columna Edicions.

Ha treballat també com a periodista formant part de diversos gabinets de premsa de festivals de teatre i com a col·laboradora als diaris “Avui” i “El Observador”.

 

 Lugares como Poemas. Creación catalana en Chile © Institut Ramon Llull 2005 | Contacte | Mapa web       Amb la col·laboració de: