español | english      
Lugares como poemas, logo logo llull
 
   LA MOSTRA CULTURAL
   ACTIVITATS
   PROTAGONISTES
   LLIBRE DE VISITES
Creació Catalana a Xile > La Mostra
LA MOSTRA CULTURAL
 
 

La mostra Lugares como poemas, Creación Catalana en Chile respon a l'interés per presentar la cultura catalana al món.

A Xile, l'eix que enllaça el programa d'activitats és la dimensió polièdrica de Joan Brossa. La mostra es portarà a terme del 6 al 17 de juliol a Santiago de Chile, Valparaíso i Temuco. La vessant poètica, teatral i cinematogràfica de Brossa es presenta en activitats com e xposicions, teatre, dansa, música, literatura i cinema. El punt de partida d'aquesta operació cultural és l'exposició Joan Brossa, desde Barcelona al Nuevo Mundo que reuneix 30 poemes visuals, 25 objectes, sis instal·lacions i sis llibres d'artista, fruit de la seva col·laboració amb Miró Tàpies o Perejaume.

L'Institut Ramon Llull ha previst també un programa acadèmic que inclou un simposi de tres dies sobre dictadura, transició, memòria històrica i impunitat, en el qual experts catalans i xilens exposaran les similituds i diferències entre les memòries de la repressió franquista i la pinochetista . Dins el programa general, també s'inclouen seminaris sobre la llengua catalana.

 
   


 Lugares como Poemas. Creación catalana en Chile © Institut Ramon Llull 2005 | Contacte | Mapa web       Amb la col·laboració de: