Institut Ramon LLull

Organització

 

 

 

Principis ètics i regles de conducta

 

 

La Llei 19/2014, del 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern estableix en el Títol V "Del bon govern", Capítol I "Codi de conducta dels alts càrrecs", un seguit de principis ètics i regles de conducta que han de complir totes les persones que tinguin la consideració d'alts càrrecs segons aquesta llei (article 4.2).
L'objectiu del codi de conducta dels alts càrrecs és, en essència, garantir que la seva actuació s'ajusti a la llei i que sigui honesta i transparent en tot moment. Per tal de fer públics diversos aspectes de la seva gestió, en aquest espai es publiquen setmanalment les agendes, els obsequis i els viatges dels alts càrrecs.
Si voleu trobar més informació sobre grups d'interès, podeu consultar el protocol d'actuació aplicable a les relacions dels alts càrrecs i del personal directiu de l'Administració de la Generalitat i del seu sector públic amb els grups d'interès.

Lloc web del Visor de l’activitat directiva pública derivada del Codi de conducta

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"