Institut Ramon LLull

Les companyies Insòlits i PakiPaya participen en la 26a edició de l’”Olala Festival” de Linz

Escèniques.  Linz, 27/07/2017

L’”Olala International Street Theatre Festival’, amb més de 25 anys de trajectòria, se celebra anualment durant l’última setmana de juliol a la ciutat austríaca de Linz. Enguany, la participació catalana ve de la mà de les companyies Insòlits i PakiPaya.




El centre històric de la ciutat austríaca de Linz s’omple d’artistes internacionals del 25 al 29 de juliol per l'"Olala International Street Festival. Durant els cinc dies del festial  es podrà veure el treball dels grups catalans PakiPaya i Insòlits: 

Pakipaya és una companyia formada el 2008 per Noemi Díaz i Adrià Mascarell. Els dos artistes es van especialitzar en la tècnica del Quadrant Aeri a l’Escola Superior de Circ de Brussel·les i van crear diversos espectacles. Després de ‘Shake your ass’ i ‘Shake your body’, el seu últim treball ‘Shake shake shake’, del 2010, els ha dut per tot Europa. El treball també ha rebut diversos premis, els últims dels quals són el Premi especial del públic dels Premis Zirkolika 2012 i el premi del jurat com a millor espectacle en el festival MiramirO de Bèlgica el juliol del 2013.

27 de juliol a les 15.45h // Hauptplatz

29 de juliol a les 11.15h i a les 15.00h// Hauptplatz

Insòlits, dirigida per Luis Miguel Pardo, fa més de 25 anys que crea espectacles visualment impactants, còmics i provocadors. La companyia actua a tot tipus de llocs, des d’espais tancats a parcs, festivals, carrers i places, on crea un ambient màgic amb personatges estrambòtics. A l’”Olala” hi porten quatre espectacles: ‘Babies’, ‘Hotel Insolits’, ‘Twins’ i ‘Bodyguards’.

27 de juliol a les 14.30h i a les 15.00h // Fußgängerzone

29 de juliol a les 12.00h // Mittagsparade

29 de juliol a les 14.30h // Fußgängerzone

L’”Olala" s’ha convertit en l’esdeveniment de teatre de carrer més gran d’Europa i la ciutat es transforma per complet per donar lloc a una atmosfera creativa i artística.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"