Institut Ramon LLull

Tres produccions catalanes al Seattle International Film Festival

Cinema.  Seattle, 18/05/2017

Una pel·lícula i dos curtmetratges catalans han estat seleccionats per participar a la 43a edició del Seattle International Film Festival, el festival de cinema de major assistència dels Estats Units. Zipi y Zape y la Isla del Capitán, Cavalls morts i A la deriva formen part de les més de 400 pel·lícules i curtmetratges procedents de 80 països d’arreu del món que el festival projectarà entre el 18 de maig i l’11 de juny.




Tres produccions catalanes han estat seleccionades per participar al Seattle International Film Festival, que tindrà lloc del 18 de maig al 11 de juny. Celebrat anualment des del 1976, el Seattle International Film Festival s’ha consolidat com un dels festivals de cinema més importants dels Estats Units, i és líder en el nombre d’assistents.

‘Zipi y Zape y la Isla del Capitán’, d’Oskar Santos, participarà a la secció Films4families. L’entrega anterior de la saga també va participar al festival amb gran èxit. Per altra banda, la secció dedicada als curtmetratges inclou dues produccions catalanes: ‘Cavalls morts’, de Marc Riba i Anna Solanas, es projectarà a l'apartat ¡Tapas!; i ‘A la deriva’, de Cyprien Clément-Delmas, ho farà a la secció POV.

Oskar Santos, director de Zipi y Zape y la Isla del Capitán, i Anna Solanas, codirectora de Cavalls morts, assistiran a les projeccions de les seves pel·lícules

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"