Institut Ramon LLull

La Universitat de California-Los Angeles celebra Sant Jordi amb el simposi d’estudis catalans ‘Of Books and Roses’

Llengua.  Los Angeles, 24/04/2017

La Universitat de California-Los Angeles (UCLA) acull els dies 24 i 25 d’abril el simposi ‘Of Books and Roses: First California Symposium on Catalan Studies’, unes jornades que busquen ser un punt de referència per a acadèmics i estudiants dels Estats Units interessats en qualsevol camp dels estudis catalans. Una vintena de ponents compartiran les seves investigacions més recents sobre un ampli ventall de temes, des de la representació literària de la Barcelona urbana fins els darrers canvis fonètics del català.




Of Books and Roses: First California Symposium on Catalan Studies’ neix de la idea d’oferir un marc de referència als acadèmics i estudiants de la costa oest dels Estats Units interessats en els estudis catalans. Es duran a terme una vintena de presentacions estructurades en diferents sessions temàtiques: representacions literàries i culturals de la Barcelona urbana; sintaxi i fonologia catalana; memòria col·lectiva; comunicació i llenguatge; i història, literatura i cultura catalana.

En sintonia amb l’esperit de la tradicional celebració catalana de la diada de Sant Jordi, els assistents al simposi rebran un llibre i una rosa com a regal. Tots els actes són gratuïts i oberts al públic general. El simposi se celebrarà els dies 24 i 25 d’abril a la Universitat de Califòrnia, Los Angeles, i els participants inclouen ponents del Canadà, Catalunya, Colòmbia i València, així com dels Estats Units.

Amb el suport de: UCLA Department of Spanish & Portuguese, UCLA Center for Medieval and Renaissance Studies, Institut Ramon Llull, UCLA Center for European and Russian Studies, UCLA Department of Linguistics, UCLA Center for Digital Humanities i Casal dels Catalans de Califòrnia.

Consulteu el programa al document adjunt.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"