Institut Ramon LLull

Convidats catalans al Festival du Cinéma Espagnol de Nantes

Cinema.  Nantes, 02/04/2017

El Festival du Cinéma Espagnol de Nantes celebra del 22 de març al 2 d’abril la seva 27a edició projectant més de 250 títols, bona part d’ells inèdits a França. A més, convida, entre d’altres personalitats del món del cinema, els directors Isa Campo i Isaki Lacuesta, que presentaran la pel·lícula La propera pell; Jo Sol, amb Vivir i otras ficciones, i Marc Crehuet, amb El rei borni. També es projectaran els curtmetratges Cavalls morts, de Marc Riba i Anna Solanas, i Timecode, de Juanjo Giménez.




La 27a edició del festival comptarà amb presència catalana a diverses de les seccions. ‘Vivir y otras ficciones’, de Jo Sol, i ‘La propera pell’, d’Isa Campo i Isaki Lacuesta, han estat seleccionades en competició oficial, i es projectaran amb la presentació dels seus directors. ‘El hombre de las mil caras’ d’Alberto Rodríguez, amb Eduard Fernàndez al paper principal, també forma part de la selecció oficial.

Per altra banda, ‘El rei borni’, de Marc Crehuet, es projectarà, també en presència del director, dins la secció Opera prima. ‘Cavalls morts’, de Marc Riba i Anna Solanas, i ‘Timecode’, de Juanjo Giménez, es podran veure a la secció de curtmetratges.

El Festival du Cinéma Espagnol de Nantes, amb més de 70 pel·lícules inèdites a França (ficció, documentals, llargmetratges i curtmetratges), 50 convidats i 250 projeccions en versió original, s’ha convertit amb l’experiència de 26 edicions en una important cita del cinema a escala francesa. Aquest any 2017, el festival programa una finestra basca amb motiu de l'aniversari del bombardeig a Guernica, així com també un homenatge a l'actriu Rossy de Palma.

El festival tindrà lloc al Cinéma Katorza de Nantes del 22 de març al 2 d’abril

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"