Institut Ramon LLull

La poeta Maria Cabrera llegeix ‘La ciutat cansada’ a Lilla

Literatura.  Lilla, 27/03/2017

La poeta i filòloga Maria Cabrera (Girona, 1983) ha guanyat recentment el 58è Premi Carles Riba -un dels reconeixements més prestigiosos de les lletres catalanes- amb 'La ciutat cansada', el seu tercer poemari. El pròxim 27 de març el presentarà a Lilla, França, en dues lectures bilingüe a la Université de Lille 3 i a la Librairie Internationale VO.




La Université de Lille 3 i la Librairie Internationale VO acolliran el 27 de març una trobada amb la poeta Maria Cabrera, que presentarà el seu últim poemari, La ciutat cansada, en una lectura bilingüe en català i francès.

Maria Cabrera i Callís (Girona, 1983) és poeta, correctora lingüística i professora de la Universitat de Barcelona. Llicenciada en Filologia catalana, actualment prepara la tesi doctoral ‘Contactes consonàntics en alguerès. Descripció i anàlisi sincròniques’.

Ha publicat els poemaris Jonàs (Editorial Galerada, 2004), La matinada clara (Edicions a Petició, 2010) i La ciutat cansada (Proa, 2017), premi Carles Riba 2016.

‘La ciutat cansada’ parla sobre l’esgotament d’unes emocions massa pensades i transitades

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"