Institut Ramon LLull

Mal Pelo torna a França amb ‘El cinquè hivern’

Escèniques.  França, 14/03/2017

El cinquè hivern’ és un poema coreogràfic límpid, a la vegada tendre i potent, construït a partir de les paraules de l’escriptor i poeta italià Erri de Luca. Mal Pelo, companyia codirigida per Maria Muñoz i Pep Ramis, tornen a interpretar l’espectacle a França, després d’haver-lo representat dins la Biennale de danse de Val de Marne l’any 2015, i al CIRCa d’Auch el 2016. En aquesta nova gira, Mal Pelo passaran, entre el 14 i el 24 de març, per Gradignan, Tulle, Foix i Pau.




'El cinquè hivern' és un poema coreogràfic límpid, a la vegada tendre i potent, construït a partir de les paraules de l’escriptor i poeta italià Erri de Luca. Impressionisme sobri, depuració gestual i vals entre la gravetat i l’alegria en aquesta nova creació que ja han presentat a la Biennale de la Danse de la Val de Marne, Canadà, Perpinyà, Barcelona, Girona i el Théatre de la Ville de París.

El duo artístic format per Maria Muñoz i Pep Ramis torna a dirigir i interpretar aquest nou espectacle, produït conjuntament amb el Festival Grec de Barcelona, La Briqueterie, el Théâtre d’Ivry, el Théâtre de la Ville de Paris, Danzalborde de Valparaíso i l’Agora de la Danse de Mont-real. El projecte coreogràfic s’endinsa en la relació entre dues persones i reflexiona sobre la presència del silenci en l’espera que passi un altre hivern.

Mal Pelo és un grup creatiu caracteritzat per una autoria compartida que ha donat com a resultat més de 25 espectacles fins al moment. Des del 1989, Mal Pelo ha anat desenvolupant el seu propi llenguatge artístic a través del moviment, incorporant la teatralitat amb la creació de dramatúrgies que inclouen la paraula, treballant amb compositors per a la creació de bandes sonores originals, col·laborant amb vídeo artistes, entre altres.

 

‘El cinquè hivern’ a França

14 de març - Théâtre des Quatre Saisons, Gradignan

16 de març - Les Sept Collines, Tulle

21 de març - L’Estive, Foix

24 de març - Espace Jéliote, Pau

Mal Pelo proposa una reflexió profundament poètica sobre el pas del temps i els límits del propis territoris

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"