Institut Ramon LLull

Disset companyies catalanes a FETEN, la fira europea d’arts escèniques per a nens

Escèniques.  Gijón, 17/02/2017

Un any més, el teatre familiar creat a Catalunya tindrà una àmplia representació a la Feria Europea de Artes Escénicas para Niños y Niñas (FETEN). Un total de 17 companyies catalanes participaran a la 26ena edició de la fira, que tindrà lloc a Gijón entre el 12 i el 17 de febrer. Mag Lari, Teatro Labú i Zum-Zum Teatre hi presentaran muntatges en primícia.




Els espectacles de les companyies i artistes catalans que participaran a la fira són: Afónix Producciones & Pep López (Hay un dragón en mi bañera), Centre de Titelles de Lleida (El pequeño piano), Cia. Fèlix Brunet (Bicicadabra), Cia. Passabarret (Taller de circo. La Berta), Companyia de comediants La Baldufa (Safari), CQP Produccions ‐ GAAC (Juegos trastocados), Fes‐t’ho com vulguis (Manos), Galiot Teatre (Carpa Mundo Títere), Guillem Albà & La Marabunta (Marabunta), Holoqué (L’oníric món de DINS), La Pera Llimonera (Lágrimas de cocodrilo), LaDinamo (Music on cycles), Mag Lari (Dolce Vita!), Ponten Pie (Loo), PSiRC (Acrometria), Teatro Labú (Bianco), i Zum Zum Teatre (La gallina de los huevos de oro).

De les 17 companyies, Mag Lari (Dolce Vita!), Teatro Labú (Bianco) i Zum‐Zum Teatre (La gallina de los huevos de oro) presenten muntatges en primícia. A més de les companyies seleccionades per formar part del programa, la presència catalana a FETEN 2017 es completa amb les companyies Cia. Passabarret, Galiot Teatre i CQP Produccions – GAAC, que mostraran els seus jocs i instal·lacions a la secció d’activitats complementàries.

FETEN desplegarà en total unes 200 representacions de titelles, circ, dansa, teatre gestual, màgia i teatre de carrer de 77 companyies. A més de les 17 de catalanes, hi participen 52 companyies de l’Estat Espanyol i 8 companyies procedents d’Argentina, Bèlgica, Itàlia, França, Portugal, Noruega i República Txeca.

La fira, que reunirà uns 700 professionals, a més de ser un mercat d’intercanvi i un aparador de les últimes tendències escèniques ofereix un programa d’activitats adreçat exclusivament als professionals del sector. 

La 26ena edició de la fira FETEN se celebrarà a Gijón entre el 12 i el 17 de febrer i reunirà 52 companyies per un total de 200 representacions

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"