Institut Ramon LLull

Madrid acull la III Jornada de formació de professors ‘Ensenyar català a Espanya i Portugal’

Llengua.  Madrid, 28/10/2016

La delegació del Govern a Madrid i l’Institut Ramon Llull organitzen la tercera edició de la jornada de formació de professorat 'Ensenyar català a Espanya i Portugal: idees i experiències’, que tindrà lloc al Centre Cultural – Llibreria Blanquerna de Madrid el proper 28 d’octubre. El curs proposa un espai de trobada i d’intercanvi d’experiències entre els docents de l’àmbit ibèric amb l’objectiu de perfeccionar la docència del català a l’exterior.




La jornada ‘Ensenyar català a Espanya i Portugal: idees i experiències’ arriba a la tercera edició amb la voluntat de ser un punt de trobada i d’intercanvi d’experiències de professionals de l’ensenyament de la llengua catalana en què es puguin compartir propostes per introduir a l’aula.

El curs de formació tindrà lloc al Centre Cultural Blanquerna, seu cultural de la delegació del Govern a Madrid, i s’articula en dos blocs: el primer amb tallers pràctics sobre la didàctica de la llengua, el segon dedicat a presentar les experiències dels mateixos professors que ensenyen català a l’exterior.

Les jornades ‘Ensenyar català a Espanya i Portugal: idees i experiències’ són al mateix temps un reflex i una resposta a l’interès que genera el català més enllà de la seva àrea d’influència. S’emmarquen dins el programa de formació continuada de l’Institut Ramon Llull per al professorat de fora del domini lingüístic del català en col·laboració amb universitats i altres institucions de l’exterior.

Hi assistiran 17 professors d’arreu d’Espanya (procedents, entre d’altres, de la Universidad Complutense de Madrid, la Universidad de Granada i la Universidade de Santiago de Compostela) i de Portugal (Universidade de Lisboa), així com també personal de les Aules de Català de la Delegació del Govern a Madid i de l’Institut Ramon Llull.

Per a més informació, consulteu el programa adjunt.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"