Institut Ramon LLull

L’Institut Ramon Llull, distingit amb el ‘Premi d’Agraïment’ de la Universitat de Belgrad

Cultura.  Belgrad, 14/10/2016

La Facultat de Filologia de la Universitat de Belgrad, a Sèrbia, ha concedit el seu ‘Premi d’Agraïment’ d’enguany a l’Institut Ramon Llull. La universitat, que va començar a oferir estudis de català el curs 2005-2006, ha volgut distingir l’IRL per la seva contribució excepcional i col·laboració en la cura i la conservació del patrimoni cultural serbi.




La Universitat de Belgrad va començar a oferir estudis catalans amb el suport de l’Institut Ramon Llull el curs 2005-2006. Aquest curs acadèmic 2015-16, coincidint amb la celebració de 10 anys de docència de català, ha entrat en vigor un nou pla d’estudis que inclou, a banda de les ja tradicionals assignatures de llengua catalana contemporània, altres assignatures de caire més cultural.

La universitat també té per costum complementar els estudis que ofereix amb seminaris específics de cultura catalana, sempre amb la participació de professors convidats i de poetes i músics catalans - com Enric Casasses, Dolors Miquel, Roger Mas o La Troba Kung-Fú.

La Universitat de Belgrad va començar a oferir estudis catalans amb el suport de l’Institut Ramon Llull el curs 2005-2006

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"