Institut Ramon LLull

Un concert de Carlos Santos posa fi a la Biennal d’Art Contemporani de Berlín

Música.  Berlín, 17/09/2016

El pianista i compositor Carles Santos, juntament amb l’artista Amalia Ulman, serà l’encarregat d’oferir el concert de clausura de la Biennal d’Art Contemporani de Berlín, que tindrà lloc el proper 17 de setembre a la sala Külhaus de Berlín. Consolidat com un dels esdeveniments culturals més importants a dia d’avui a Europa, la Biennal de Berlín ha convidat des del 4 de juny 120 artistes perquè desenvolupin les seves idees, d’entre les quals també cal destacar el projecte ‘Blind.Wiki’ d’Antoni Abad: una aplicació per a mòbils que ha creat un mapa sonor de la ciutat de Berlín a partir de la col·laboració de persones amb visibilitat reduïda.




Carles Santos farà el 17 de setembre una col·laboració amb l’artista Amalia Ulman en un concert que servirà per encetar la festa de clausura de la Biennal, que també comptarà amb les actuacions de DJ Total Freedom, Nguzunguzu i Elysia Crampton.

Santos també ha creat una peça musical per l’àlbum Anthem, que serà la banda sonora de la 9a Biennal d’Art Contemporani de Berlín. L'àlbum es composa de diferents peces fruit de la col·laboració de músics d’arreu del món amb artistes que formen part del programa oficial de la Berlin Biennale.

Des de la seva primera edició, l’any 1998, la Biennal de Berlín és sens dubte un dels esdeveniments d’art contemporani més importants a escala europea. La seva novena edició ha reunit 120 artistes, la majoria dels quals han produit projectes i noves obres per a l’exposició. El comissariat d’aquesta edició ha estat DIS, col·lectiu d’artistes resident a Nova York i format per Lauren Boyle, Salomon Chase, David Toro i el català Marco Roso. 

La novena edició de la Biennal de Berlín, comissariada per DIS, ha comptat amb importants col·laboracions catalanes amb el suport de l’Institut Ramon Llull

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"