Institut Ramon LLull

La Universitat de Granada celebra l’Any Llull amb una conferència, un recital i una exposició

Cultura.  09/05/2016

La Universitat de Granada acollirà el proper 9 de maig una jornada dedicada a commemorar el setè centenari de la mort del filòsof i escriptor Ramon Llull. L’esdeveniment, que s’inscriu dins els actes programats per l’Any Llull, consta d’una conferència sobre Ramon Llull a càrrec de la professora Maribel Ripoll, un recital sobre el Llibre d’Amic e Amat protagonitzat per l’actriu Montse Germán, i la inauguració de l’exposició Ramon Llull en els 700 anys de la seva mort, organitzada per la Institució de les Lletres Catalanes.




Maribel Ripoll Perelló, de la Universitat de les Illes Balears, obrirà la jornada amb la conferència Ramon Llull, del mite a la realitat i, acte seguit, l’actriu Montse Germán protagonitzarà el recital El verger de l’Amat, partint del Llibre d’Amic e Amat de Ramon Llull. La jornada també servirà per acollir l’exposició Ramon Llull en els 700 anys de la seva mort, organitzada per la Institució de les Lletres Catalanes i que romandrà a la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat de Granada fins el 31 de maig.

L’Any Llull ha programat prop de 300 activitats, entre les quals hi ha exposicions, lectures, congressos, taules rodons, concerts, projectes editorials acadèmics i educatius, obres de teatre, dansa i activitats a escoles i universitats. Del total de les activitats programades, 160 tindran lloc a Catalunya; 40 a Balears; 10 a l’Estat Espanyol; i 72 se celebraran a escala internacional.

La jornada forma part del cicle ‘Hablemos de los clásicos’ programat per la Universitat de Granada

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"