Institut Ramon LLull

La soprano Núria Rial debuta a Stuttgart en un recital catalano-alemany

Música.  Stuttgart, 11/02/2016

Acompanyada del pianista Marcelo Amaral, la soprano catalana Núria Rial protagonitzarà l’11 de febrer un recital a la sala Staatsgalerie de Stuttgart, a Alemanya, on combinarà les seves arrels catalanes amb la cançó romàntica alemanya.




L’educació musical de Núria Rial (Manresa, 1975) va començar a Catalunya, on va cursar estudis de piano i de cant. Després va continuar la seva formació a l’Acadèmia de Música de Basilea, amb Kurt Widmer, i on va ser reconeguda per la Helvetia Patria Jeunesse Foundation i per la Pro Europa-European Foundation for Culture.

Ha actuat com a solista amb orquestres de reconegut talent a Europa com la Kammerorchester Basel, la Orquestra Barroca de Sevilla, Hungarian Symphony Orchestra, Zürich Chamber Orchestra o la J. S. Bach Foundation of St Gallen.

El proper 11 de febrer debutarà a Stuttgart, on, acompanyada del pianista Marcelo Amaral, oferirà un repertori obert a la improvisació i que combinarà peces catalanes, espanyoles i alemanyes, els tres grans eixos de la seva formació musical.

En els darrers anys, Núria Rial ha anat consolidant el seu nom en el panorama actual de la música europea gràcies a la seva veu delicada i un repertori extens i variat

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"