Institut Ramon LLull

David Espinosa i Xavier Bobés, convidats al London International Mime Festival

Escèniques.  Londres, 14/01/2016

Els artistes David Espinosa i Xavier Bobés participaran al festival de teatre contemporani London Internacional Mime Festival, que se celebra a Londres del 9 de gener al 6 de febrer. David Espinosa hi presenta el seu espectacle de micro-teatre Mi Gran Obra, i Xavier Bobés estrena al Regne Unit Cosas que se olvidan fácilmente, una obra de teatre mínim per a només cinc espectadors.




Mi Gran Obra és el que David Espinosa faria si tingués un pressupost il·limitat, un teatre enorme, 300 actors, una banda militar, un grup de rock, animals, cotxes i un helicopter. Tot i la precarietat que domina el sector teatral, Espinosa no ha volgut renunciar a la seva utopia i ha pogut realitzar l’obra dels seus somnis amb només un petit matís: adaptant-la a escala.

Mi Gran Obra és una obra de micro-teatre. David Espinosa (Elx, 1976) la presenta a la Tate Modern, del 14 al 17 de gener, gràcies a la primera col·laboració del London International Mime Festival amb el museu, i en el marc de l’exposició Alexander Calder: Performing Sculpture.

Cosas que se olvidan fácilmente, de Xavier Bobés, també es podrà veure al London International Mime Festival. L’obra, que dedica cada funció a un màxim de cinc espectadors, repassa la segona meitat del segle XX a Espanya, enfrontant-se al record que hi ha en algunes fotografies i objectes i inventant-ne de nous, de la mateixa manera que fa l’oblit, per emplenar el buit que ha deixat.

Fundat el 1977, el London International Mime Festival promou i celebra el teatre visual contemporani d’arreu del món. Amb un programa d’espectacles intensos, inusuals i d’avantguarda, és l'esdeveniment anual de teatre més antic de Londres.

Mi Gran Obra es podrà veure a la Tate Modern del 14 al 17 de gener, i Cosas que se olvidan fácilmente al Southbank Centre del 21 al 24 de gener

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"