Institut Ramon LLull

El poeta Arnau Pons participa en un homenatge a Jean Bollack organitzat per la Universitat de Lille

Literatura.  Lille, 04/12/2015

El poeta i traductor Arnau Pons és un dels convidats a l’homenatge al filòsof i filòleg Jean Bollack que la Universitat de Lille celebra el proper 4 de desembre. L’homenatge porta per nom Lectures de Jean Bollack Aujourd’hui i programa una desena d’actes on diferents intel·lectuals estudien la figura de Bollack des de vessants com la poesia, la religió o l'hermenèutica.




Arnau Pons va col·laborar amb el grup de recerca del filòleg francès Jean Bollack durant uns deu anys, i va participar de manera molt activa en algunes de les publicacions que Bollack va dedicar a la poesia de Paul Celan. En l'homenatge que la universitat de Lille dedica a l'intel·lectual francès el proper 4 de desembre, impartirà la conferència Jean Bollack et la judéïté, dins els actes que fan referència a la poesia i el judaisme en relació a la figura de Jean Bollack (1923-2012).

Arnau Pons (Felanitx, 1965) és escriptor i traductor. Compagina l'escriptura de creació amb la traducció literària, principalment de poesia i assaig. Ha publicat els assajos Celan: lector de Freud (2006), Nissaga d'abolits (2010), Escriure després (2012), i els llibres de poesia Intromissió (1991), Desertar (1997), A desclòs (1996) i Llum de ganivet (2012).

Adjuntem el programa de l'homenatge.

Arnau Pons ha traduït autors com Herberto Helder, Jacques Dupin, Paul Celan o el mateix Jean Bollack

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"