Institut Ramon LLull

La Fura dels Baus presenta ‘Blending (in the Air)’ al Wilderness Festival

Escèniques.  Cornbury Park, Oxfordshire, 08/08/2015

Blending (in the Air) és un espectacle de gran format creat exclusivament per al Wilderness Festival, un festival  referent d’art, música, cuina i debat. El macroespectacle, dirigit per Miki Espuma, té l’objectiu de crear una poderosa sinergia entre la música i art de procedència peninsular amb l’anglesa. Per això mateix, l’espectacle comptarà amb la participació i combinació de la cantant flamenca Ginesa Ortega, així com de l’orquestra del Wilderness Festival i el cor anglès Deep Throat. Al mateix temps, una seixantena d’actors anglesos donaran forma a l’idea i l’espectacle original de La Fura dels Baus.




La Fura dels Baus protagonitzaran The Saturday Night Spectacle del Wilderness Festival de Cornbury Park, Oxfordshire. Es tracta d’un dels plats forts de la programació, una tradició del Wilderness que consisteix en un espectacle participatiu que combina tots els pilars i els temes del festival. El macroespectacle fa que el teatre a l’aire lliure es trobi amb l’art, la música i l’experiència comuna.

Ningú millor que La Fura dels Baus per dur a terme aquest espectacle de gran escala, pioners i experts en aquest format. La funció inclourà la seva barreja marca de la casa d’espectacularitat sorprenent. 

La companyia actuarà al festival el dissabte 8 d’agost

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"