Institut Ramon LLull

Albert Solé presenta ‘Bucarest’ al DOCSBarcelona+Medellín

Cinema.  Medellín, 23/07/2015

A la programació de la tercera edició del Festival Internacional de Cine Documental de Medellín hi participen tres produccions catalanes: Glance Up (2014) d’Oriol Martínez i Enric Ribes, El tram final (2014) d’Òscar Pérez i Bucarest (2008) d’Albert Solé, que rep el suport de l’Institut Ramon Llull.




Les pel·lícules Glance Up i El tram final competiran en la secció oficial, mentre que Bucarest, del director i productor Albert Solé, forma part de les sessions especials. Solé és un dels membres del jurat del festival.

Entreteniment, cultura i punt de trobada. Així és el Festival Internacional de Documentals DocsBarcelona+Medellín, que es realitzarà del 23 al 30 de juliol de 2015.
Medellín viurà aquest esdeveniment de ciutat amb projeccions de 22 llargmetratges documentals de diferents països, 12 curtmetratges nacionals, directors internacionals convidats, master-clases, tallers, una marató de documental interactiu i altres activitats programades per a aquesta tercera edició del Festival.

Del 23 al 30 de juliol

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"