Institut Ramon LLull

La Comédie du Livre de Montpeller convida sis autors catalans

Literatura.  Montpeller, 29/05/2015

En la seva 30a edició, la Comédie du Livre de Montpeller, la fira del llibre de la capital del Llenguadoc-Rosselló, ha convidat les literatures ibèriques. Més d’una trentena d’escriptors i il·lustradors testimonien l’extraordinària vitalitat i diversitat de la creació literària en llengua castellana, portuguesa, catalana, basca i gallega. Entre els convidats hi ha sis autors catalans: Miquel de Palol, Sergi Pàmies i Pau Miró, tots tres en llengua catalana, i Alicia Giménez Bartlett, Carlos Zanón i Víctor del Árbol en llengua castellana.




Durant tres dies, del 29 al 31 de maig, els escriptors convidats participaran en un ampli programa de reunions i esdeveniments: tertúlies i debats literaris, taules rodones, esmorzars literaris, tallers o trobades amb escolars, entre d’altres. Les variades propostes que s’ofereixen al públic posen de relleu la nova generació d’escriptors ibèrics i donen una gran visibilitat als autors joves. La Comédie du Livre té lloc al cor de la ciutat de Montpeller, a l’esplanada de Charles de Gaulle, al centre de cultura contemporània La Panacée i a l’Espace Dominique Bagouet. Totes les activitats són d’accés lliure i gratuït.  

Tres escriptors en català i tres en castellà es trobaran del 29 al 31 de maig a Montpeller

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"