Institut Ramon LLull

Oques Grasses arrenca la gira ‘Living in the hol·les’ amb el debut a Londres

Música.  Londres, 23/05/2015

El grup revelació osonenc Oques Grasses debutarà a Londres el proper 23 de maig amb un concert al The Forge que donarà el tret de sortida a la nova gira ‘Living in the hol·les’. L’actuació de la banda catalana serà acompanyada per la música dels anglesos Gypsy Butter i el català DJ OGT. Oques Grasses, que comença a expandir-se internacionalment, també serà al SummerStage de Nova York el proper mes de juny de la mà de l’Institut Ramon Llull.




Oques Grasses és una formació d’Osona que es va donar a conèixer amb el seu àlbum de debut Un dia no sé com. Després de convertir-se en una autèntica revelació del panorama musical, arrenquen ara la gira ‘Living in the hol·les’, que els portarà a actuar per tota Catalunya, el País Valencià, Europa i Amèrica i en festivals com el Canet Rock i el Festival de Guitarra de Barcelona (Guitar BCN).

Al The Forge de Londres, estaran acompanyats per la música del també català DJ OGT, una barreja de la rumba catalana, la cumbia, l’Electro Latino i sons tropicals. Sempre lligat a la música del carrer, va començar tocant en aniversaris i clubs de Reus l’any 2008 fins a formar un estil propi que ha batejat com a “agrorumba y olé”. 

Acompanyats per Gypsy Butter i el català DJ OGT

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"