Institut Ramon LLull

El pintor Narcís Comadira exposa al Centre d’Estudis Catalans de París

Arts.  París, 05/05/2015

El poeta i pintor català Narcís Comadira és l’autor de les obres que conformen “Obres amb arbre i altres vegetals”, una exposició que es podrà visitar al Centre d’Études Catalanes de París del 5 de maig al 13 de juny. La inauguració de l’exposició anirà precedida per dues xerrades: “Poemes amb arbres”, a càrrec de Denise Boyer, i “Arbres humanitzats i altres obres amb vegetals”, a càrrec de Glòria Bosch. El CEC també ha organitzat una altra activitat catalana pel proper 21 de maig, en aquest cas una trobada amb l’escriptor Màrius Serra.




El català Narcís Comadira (Girona, 1942) és un artista polifacètic que conrea els camps de l’escriptura, la poesia, la crítica, el periodisme, la dramatúrgia, la pintura i el comissariat d’exposicions. La seva obra pictòrica, més aviat abstracta, es caracteritza per l’ús de colors càlids i les formes senzilles i geomètriques. A l’exposició que es podrà veure a ParíComadira mostra la connexió d’un autor clàssic amb l’univers poètic i la natura, així com també el seu procés creatiu a través d’esbossos.

La mostra es titula “Obres amb arbre i altres vegetals”

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"