Institut Ramon LLull

Bernat Vivancos estrena “Nigra sum” i “Salve d’ecos” al Japó

Música.  Tòkio, 06/04/2015

Les obres “Nigra sum” i “Salve d’ecos” del compositor català Bernat Vivancos s’estrenaran al Japó el proper dia 6 d’abril, Dilluns de Pasqua. Un dels millors cors de veus blanques del país, The Little Singers of Tokyo, serà l'encarregat d’interpretar les composicions, en una jornada dedicada a la música espanyola i catalana, en la qual també es podran escoltar obres de Tomás Luis de Victoria, Cristóbal de Morales, Francisco Guerrero i Pau Casals. El concert tindrà lloc a la Catedral de Santa Maria de la capital nipona.




Bernat Vivancos és un compositor català i professor de l’ESMUC, antic director de l’Escolania de Montserrat. La seva música ha estat interpretada  per grups i orquestres de prestigi internacional d’arreu del món i ha obtingut premis de composició tant a Catalunya com a arreu. Actualment Vivancos està ultimant els detalls de Requiem, una obra de 70 minuts que enregistrarà amb Neu Records i interpretarà el Cor de la Ràdio de Letònia. Les tres parts ja van col·laborar en la confecció de l’àlbum Blanc, amb composicions de Vivancos, veus del cor letó i producció de la discogràfica.

Interpretades per un dels millors cors de veus blanques del país

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"