Institut Ramon LLull

La mezzosoprano Anna Alàs debuta a l’emblemàtic escenari de la Philharmonie de Berlín

Música.  Berlín, 05/04/2015

La cantant d’òpera Anna Alàs participarà el proper 5 d’abril en una tarda espanyola titulada “Carmen, Tango i les sarsueles espanyoles”. Actuarà al costat de la soprano Katarzyna Dondalska, els tenors Raúl Alonso i Enrique Ambrosio, la violinista Elena Küssner i el grup Cantango Berlín, tots ells dirigits per Igor Budinstein, de l’Orquestra Filarmònica de la capital alemanya. L’actuació tindrà lloc a la Philharmonie de Berlín, una de les sales de concerts més importants de la ciutat i del món. La mezzosoprano de Terrassa és ja una habitual en terres alemanyes, després d’haver-se format a les ciutats de Karlsruhe i Nurembergt. El passat mes de març, d’altra banda, va actuar en diverses esglésies berlineses.




Anna Alàs i Jové va iniciar-se en el món de la formació musical al Centre d’Educació Musical i al Conservatori Municipal de Terrassa, la seva ciutat natal. Després de passar per l’Escola Superior de Música de Catalunya, Alàs va estudiar a l’Escola d’Òpera de la Hochschule für Musik de Karlsruhe, a Alemanya, i va formar part de l’Operastudio de l’Staatstheater de Nuremberg. La catalana ha estat guardonada amb diversos premis. Ha tingut l’oportunitat d’actuar en els millors escenaris del món, entre ells el Palau de la Música Catalana i el Teatre del Liceu, i ha treballat al costat d’artistes com Plácido Domingo i La Fura dels Baus.

És una habitual en terres alemanyes

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"