Institut Ramon LLull

L’artista Lluís Cera entre els convidats catalans a la fira internacional d’art de Karlsruhe

Arquit. i disseny.  Karlsruhe, 05/03/2015

La fira internacional d’art de Karlsruhe, a Alemanya, ha convidat per a l’edició d’enguany l’artista català Lluís Cera. També representaran Catalunya quatre galeries d’art: Galeria d’Art Anquins, Ervium Trade, Galería Víctor Lope Arte Contemporáneo i Villa del Arte Galleries. La fira tindrà lloc del 5 al 8 de març i s’espera una afluència de 50.000 habitants. És, des de fa una dècada, una de les plataformes més importants a nivell mundial d’art modern i contemporani, encara que també s’exposen peces d’art clàssic.




Lluís Cera (Barcelona, 1967) va llicenciar-se en Belles Arts a la Universitat de Barcelona. Després de vàries nominacions en guardons de la talla del Premi Miquel Casablanca i el Certamen Itinerari Escultòric d’Àlaba, va ser reconegut amb el Premi Bancaja d’Escultura. A més, la trajectòria de Cera l’ha situat en un lloc privilegiat del panorama escultòric i ha exposat en importants galeries d’Europa, els Estats Units i Àsia.

Juntament amb quatre galeries d’art catalanes

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"