Institut Ramon LLull

L’IRL acull la presentació d’un llibre sobre els Països Catalans i la Bretanya a l'Edat Mitjana

Cultura.  Barcelona, 19/02/2015

La seu de l’Institut Ramon Llull a Barcelona acollirà, el proper dijous 19 de febrer a les 18.30h, la presentació del llibre Els Països Catalans i la Bretanya a l’Edat Mitjana: entorn de la “matèria de Bretanya” i Sant Vicent Ferrer, a càrrec del president de l’Association Française des Catalanistes, Christian Lagarde; la professora de la Universitat de Bretanya-Sud, Immaculada Fàbregas, i el professor de la Universitat de Barcelona, Antoni M. Espadaler. El volum recull un balanç de les actes del congrés sobre la Bretanya que l’associació de catalanística va celebrar a Lorient del 13 al 15 d’octubre del 2011.




L’Association Française des Catalanistes celebra, cada dos anys, un congrés que explora un dels territoris dels Països Catalans. L’any 2011, el col·loqui celebrat a Lorient va estar dedicat a la Bretanya, mentre que l’any 2013 va tenir com a protagonista les Illes Balears. Els propers 23 i 24 d’octubre, la Universitat de Perpinyà – Via Domitia acollirà el VII Congrés de l’AFC, amb la Catalunya del Nord com a temàtica principal.

Amb el president Christian Lagarde 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"